Over DBM Industrial

DBM Industrial B.V. is een jonge organisatie, opgericht in 2019. Als onderdeel van DBM Automation zijn wij met een klein, maar opschaalbaar, team altijd bezig met het automatiseren en verbeteren van nieuwe en bestaande installaties.

“We think robots work”

Bij DBM Industrial vinden wij het belangrijk dat u het volledige potentieel van uw productie- of verwerkingsproces kunt benutten. De praktijk heeft ons geleerd dat onze automatiseringsoplossingen processen versnellen, risico’s verlagen en doorgaans een zeer snelle terugverdientijd hebben.

“In je eentje ben je sneller, samen kom je verder.”

Onze ontwerpen en oplossingen zijn innovatief en kwalitatief hoogwaardig, mede doordat wij veel samenwerken met veel partners. Zo betrekken wij onze leveranciers actief bij projecten en mogen wij ons sinds 2021 Value Provider Partner van ABB Robotics noemen.

Samen met onze partners kunnen wij totaaloplossingen bieden voor industriële robot-, handling- en transportsystemen.

Naast nieuwbouw en revisie zijn wij een betrouwbare partner voor onderhoudsservice en inspectie. Onze monteurs zijn vakkundig en zorgen dat uw installatie een zo hoog mogelijke uptime heeft. Ook als er plotseling een storing plaatsvindt.

Kennismaken met DBM Industrial?

Neem gerust vrijblijvend contact op.

Jonathan de Bruin
Software engineer / Owner
Bruin@dbm-industrial.nl
+31 (0)6 27 84 59 74

Rob Kaffa
Technical Sales Manager
Kaffa@dbm-industrial.nl
+31 (0)85 04 20 515

Onze werkwijze

Gedurende de ontwerp- en revisieprojecten die wij hebben mogen doen hebben wij geleerd dat het belangrijk is om de klant en onze partners actief te betrekken bij de projecten. Zo wordt alles vroegtijdig afgestemt en komt het project het beste tot zijn recht.

DBM werkt volgt een gefaseerde aanpak (zie figuur hieronder), waarbij er binnen de fases “agile” en flexibel wordt gewerkt. Voordat een project door kan naar een volgende fase wordt er altijd getoetst of de huidige fase succesvol kan worden afgesloten. Met deze werkwijze kan de projectaanpak gestructureerd worden uitgezet, zonder dat de flexibiliteit en bewegingsruimte voor de betrokken partijen ingeperkt wordt.

Onze partners