Over DBM Industrial

Eind 2019 hebben we de activiteiten van Rohaco overgenomen. We verlenen service aan bestaande Rohaco installaties en doen aanpassingen en revisie. De komende tijd gaan we ons ook richten op nieuwbouw, ombouw en renovatie.

DBM Industrial is een jonge en frisse organisatie, opgericht door gedreven techneuten. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel. We gaan graag nieuwe uitdagingen aan met een gezonde dosis lef en doorzettingsvermogen.

Om ons heen hebben we diverse partners verzameld, zodat we totaaloplossingen kunnen bieden voor industriële robot-, handling- en transportsystemen.

Kennismaken met DBM Industrial?

Neem gerust vrijblijvend contact op.

NEEM CONTACT OP

Over Rohaco

DBM Industrial heeft de activiteiten van Rohaco overgenomen. Zij waren gespecialiseerd in industriële robot- en handlingsystemen en maakten logistieke totaaloplossingen, gebaseerd op diverse robottechnieken en transportsystemen. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Palletiseer installaties
  • End of line packaging
  • Pick and place systemen
  • Conveyor systemen

DBM Elektrotechniek

DBM bestaat naast DBM Industrial ook uit DBM Elektrotechniek. Dit is een jonge organisatie met frisse en moderne opvattingen als het gaat om het ontwerpen, bouwen en onderhouden van complexe elektrotechnische toepassingen. Denk hier bijvoorbeeld aan de aansturing van bruggen, sluizen, grote bedrijfsmatige machines of toepassingen die uw bedrijfsproces automatiseren.

BEKIJK WEBSITE